Quant a

“El turista ocasional” és un treball d’estudi personal que aniré construint de mica en mica. Aquest estudi es basa en tres elements fonamentals:

– Aquest mateix lloc web. El fet de crear un bloc per a publicar l’estudi també forma part del mateix estudi.
– Un canal a YouTube amb un conjunt de vídeos organitzats per capítols que contenen la major part de la informació d’estudi.
– Unes guies d’ús del material que faig servir. Part en forma de vídeo i part escrita, em serveixen com a manual d’ús i alhora com a element d’estudi dintre de la fotografia.

Els diferents capítols de vídeo es poden consultar des de l’apartat “Publicacions” i tenen dues formes d’accés:

  • Per nombre de capítol. Es correspon a l’ordre natural d’enregistrament i apareix a les caràtules de cada vídeo dalt a la dreta, al costat de la data.
  • Per tema. Hi ha vídeos que forman part d’un mateix tema i que, si es volen veure de manera ordenada, es trovarà aquí l’ordre correcte de visualització.

No sóc professional en cap de les matèries tractades i els meus objectius respecte d’aquest bloc són bàsicament tres:

  • Passar una bona estona
  • Fer fotos i vídeos
  • Aprendre una mica cada dia

Si d’aquesta activitat personal se’n deriva alguna utilitat per a les persones que puguin veure aquest bloc, ja estaré prou content. Malgrat que faig tots els esforços perquè la informació sigui rigorosa i veraç, haig de dir que tota la informació aportada s’ha de considerar estrictament com a opinions personals.

Sempre m’ha fet molta gràcia aquest vell acudit:
– M’agrada fer fotos dolentes.
– Home… I fer bones fotos?
– Bones fotos? Això deu ser meravellós.

Alberto – Març de 2021.